Notitieboek Het eerste blauwe notitieboek waarin ik vanaf 1979 inzichten over communicatie en vormgeving noteer. Nu voor iedereen in te zien via dit blog. Reacties welkom!
Categorie

Recente berichten

Archief

Random selectie werk...
Memory kits Theatervrouwen CD covers PA verhuurder Tennisles Meer...

Links

Disciplines
Crossmedia actiecommunicatie
Corporate identity design
Interne communicatie
Personal branding

27-05-2010 // gepost door Ben
Tennissende kinderen hebben de toekomst…
Categorie: | 0 comments

…en dat geldt ook voor tennisscholen die wat meer communiceren dan hun lestijden. De opdracht was een eenvoudige flyer te maken voor een Haagse tennisschool. Doel: een twintigtal nieuwe cursisten werven voor deze zomerperiode. Resultaat: 50% meer nieuwe aanmeldingen dan gehoopt, mede dankzij de door mij geadviseerde focus op ouders van jonge kinderen die op het punt staan met een geschikte sport te beginnen. Ik ontdekte dankzij de KNLTB dat tennis inderdaad een goede keuze is, want het bevordert lenigheid, reactievermogen; je leert soms te winnen en soms te verliezen… en het levert voor alle leeftijden leuke sociale contacten op, zeker tijdens de après-tennis.

Tennisles aanbiedingsfolder (© Ben Drost, Drost advies & creatie)

Aanbieding tennisproefles voor kinderen slaat aan in de residentie!

Reageren op dit artikel:

* Verplicht     


Over deze weblog
Ik ben Ben Drost. Na jarenlang creatief directeurschap bij een reclamebureau, ben ik tegenwoordig onafhankelijk communicatieadviseur / grafisch vormgever. Wellicht een opmerkelijke twee-eenheid, voor mij zo natuurlijk als het maar kan. Het biedt opdrachtgevers de kortste lijn in strategie, concept, design & realisatie; ik kan zelf vormgeven wat ik adviseer en realiseer het vervolgens samen met mijn netwerk.


Ben @ social media
LinkedInTwitterFlickrYoutubeXing
Ben @ social spots
IgluuSeats2Meet
Recente reacties

Tag cloud
Abonneer
RSSRSS | Twitter | 
Meta
Login
Wordpress.org

Cookie instellingen