Notitieboek Het eerste blauwe notitieboek waarin ik vanaf 1979 inzichten over communicatie en vormgeving noteer. Nu voor iedereen in te zien via dit blog. Reacties welkom!
Categorie

Recente berichten

Archief

Random selectie werk...
Memory kits Theatervrouwen CD covers PA verhuurder Tennisles Meer...

Links

Disciplines
Crossmedia actiecommunicatie
Corporate identity design
Interne communicatie
Personal branding

27-05-2010 // gepost door Ben
Ronde promotie voor PA-verhuurder
Categorie: | 0 comments

Een geluidstechnicus die PA’s en andere bandapparatuur verhuurt wilde een huisstijl die door stijl en vorm direct duidelijk maakt dat hij helemaal thuis is in de popmuziekscene en dus de behoeften van musici en zalen begrijpt.

Ik ontwikkelde voor Venemaximaal een logo waarvan de typografie een toename van geluid suggereert, versterkt door een illustratie van een volumeknop zoals je die vaak tegenkomt in bijvoorbeeld Fender versterkers. Als bijzonderheid is zijn brochure (in feite een twaalf pagina’s tellende mini-catalogus) geheel rond uitgevoerd op cd-formaat met zilverinkt op de voorzijde. Natuurlijk wordt het booklet altijd verpakt in een crystal cd-box.

Cd-vormige brochure (© Ben Drost)

Een cd-vormige brochure: prachtige uitdaging voor drukker én afwerker

Reageren op dit artikel:

* Verplicht     


Over deze weblog
Ik ben Ben Drost. Na jarenlang creatief directeurschap bij een reclamebureau, ben ik tegenwoordig onafhankelijk communicatieadviseur / grafisch vormgever. Wellicht een opmerkelijke twee-eenheid, voor mij zo natuurlijk als het maar kan. Het biedt opdrachtgevers de kortste lijn in strategie, concept, design & realisatie; ik kan zelf vormgeven wat ik adviseer en realiseer het vervolgens samen met mijn netwerk.


Ben @ social media
LinkedInTwitterFlickrYoutubeXing
Ben @ social spots
IgluuSeats2Meet
Recente reacties

Tag cloud
Abonneer
RSSRSS | Twitter | 
Meta
Login
Wordpress.org

Cookie instellingen