Notitieboek Het eerste blauwe notitieboek waarin ik vanaf 1979 inzichten over communicatie en vormgeving noteer. Nu voor iedereen in te zien via dit blog. Reacties welkom!
Categorie

Recente berichten

Archief

Random selectie werk...
Memory kits Theatervrouwen CD covers PA verhuurder Tennisles Meer...

Links

Disciplines
Crossmedia actiecommunicatie
Corporate identity design
Interne communicatie
Personal branding

27-05-2010 // gepost door Ben
Huisstijlen voor theatervrouwen
Categorie: | 0 comments

Ondernemers die in de culturele sector werken hebben vaak al een eigen invulling van hun visuele presentatie in gedachten. Het is de kunst om het naar een eindresultaat te vertalen dat perfect bij hun persoonlijkheid past maar ook hun doelgroep prettig verrast…

Het Rostheater, gespecialiseerd in verhalen vertellen aan groepen kinderen binnen een theatrale setting, kreeg een visitekaartje uitgevoerd in goudinkt en bordeaux met een ‘trots circuspaard’ als stralend middelpunt. Wat mij betreft nog steeds een prima kleinschalig concept dat zo op de Parade kan.
Voor Reicheld theatervormgeving ontwikkelde ik een klein stevig kaartje dat er uitziet als een ouderwets entreekaartje, compleet met geperforeerde controlestrook. Doel van deze styling was om de associatie van haar bedrijf met de wereld van het theater zo sterk mogelijk te maken.

Visitekaartjes voor theatervrouwen (© Ben Drost)

Een standaard kaartje zou voor deze artistieke dames niet voldoen, dus alle ruimte voor goudinkt en perforaties.

Reageren op dit artikel:

* Verplicht     


Over deze weblog
Ik ben Ben Drost. Na jarenlang creatief directeurschap bij een reclamebureau, ben ik tegenwoordig onafhankelijk communicatieadviseur / grafisch vormgever. Wellicht een opmerkelijke twee-eenheid, voor mij zo natuurlijk als het maar kan. Het biedt opdrachtgevers de kortste lijn in strategie, concept, design & realisatie; ik kan zelf vormgeven wat ik adviseer en realiseer het vervolgens samen met mijn netwerk.


Ben @ social media
LinkedInTwitterFlickrYoutubeXing
Ben @ social spots
IgluuSeats2Meet
Recente reacties

Tag cloud
Abonneer
RSSRSS | Twitter | 
Meta
Login
Wordpress.org

Cookie instellingen